Please read and follow the COMMON ISSUES first!
Always add your version information in every new post! Thank you!

Form2Content Forum

Questions and answers for Form2Content, a Joomla CCK.
  1. Marco
  2. F2C field types
  3. Sunday, October 01 2017, 08:29 PM
  4.  Subscribe via email
:( :( :( Hi, I've set the default templates.
But unfortunately it does not load the images ... :( :( :(
Responses (12)
Marco Accepted Answer Pending Moderation
I tried everything.
I uninstalled the com_form2content_pro_6.15.0_J3.X.zip component.
Clean the cache.
Reinstall the com_form2content_pro_6.15.0_J3.X.zip component
Uploaded DEMO templates.
But nothing from backend I can upload images, see thumbnails, edit pictures, c toe and everything else.
From frontend I do not upload the images, I open the PC folder where the images are but when I save, I open the Form but do not load the image on the destination folder of form2content_pro_6.15.0 and I do not see the preview.
I do not know what to do anymore.
If you like to give me a hand, access credentials are the ones I sent you by mail.
Only you can help me.
F2C webmaster Accepted Answer Pending Moderation
PS I believe you are not using correct tempate parameters. Read the documentation:
http://documentation.form2content.com/f2c-field-types/image-gallery-field

Try this

{if $INTROIMAGE}<img src="images/stories/{$INTROIMAGE_THUMB_URL_RELATIVE}" alt="{$JOOMLA_TITLE}" class="" />{/if}
Please read the F2C documentation before asking questions! Thank you if you've done so ;)
F2C webmaster Accepted Answer Pending Moderation
Hi Marco,

Please look at your templates. There are simple spelling mistakes!

You use INTROIMAGE as name of the image field while your Smarty IF code tests for INTRO_IMAGE ....

So

{if $INTRO_IMAGE}
<img src = "{$INTRO_IMAGE_PATH_RELATIVE}" style="float: left; margin: 15px 15px 10px 15px;">
{/if}

should be

{if $INTROIMAGE}
<img src = "{$INTROIMAGE_PATH_RELATIVE}" style="float: left; margin: 15px 15px 10px 15px;">
{/if}

Regards,
Patrick
Please read the F2C documentation before asking questions! Thank you if you've done so ;)
Marco Accepted Answer Pending Moderation
Sorry, I've sent you my passwords by mail
F2C webmaster Accepted Answer Pending Moderation
PS ALWAYS first work in the back-end so you know it works there.
Please read the F2C documentation before asking questions! Thank you if you've done so ;)
F2C webmaster Accepted Answer Pending Moderation
Sorry, I don't speak Italian.

The pictures don't answer the questions I asked. I see your submission form but I don't see that you uploaded an image and saved. I also don't see the html of the generated Joomla article.

Please answer my questions or tell me if you don't understand them.

If all else fails send me an admin account to support @ opensourcedesign dot nl.

Regards,
PAtrick
Please read the F2C documentation before asking questions! Thank you if you've done so ;)
Marco Accepted Answer Pending Moderation
1) ecco l'immagine 0001.PNG.
2) se creo l'articolo da frontedn non mi fa vedere l'anteprima e non carica l'immagine. Ma se modifico l'articolo da Administrator e da F2C gestione articoli SI, me la carica e mi fa vedere l'anteprima 0002.PNG.
3) Ho provato a inserire una'immagine, visualizzare la sorgente HTML copiare il path dell'immagine e incollarla in OPZIONI / generale immagine 0003.PNG
Attachments (3)
F2C webmaster Accepted Answer Pending Moderation
Hi Marco,

Please try answer using the numbered questions so we both know what does and does not work. Your answer is not clear to me now.

1) Does your picture thumbnail show in the form when you upload?
2) If you EDIT an existing article, does the picture thumbnail show in the form?
3) Have you checked the HTML of your generated Joomla article (using Joomla article manager OR Firebug or view source). In other words, see if there is a link to an image? And if so if that is the correct URL?

Regards,
Patrick
Please read the F2C documentation before asking questions! Thank you if you've done so ;)
Marco Accepted Answer Pending Moderation
I did everything automatically.
I updated to the latest version.
It works perfectly well, if I create a new article everything works, but it does not charge me the photos. But if I save and publicize the article this is released with all the trouble-free formatting.
I can add photos by editing the article later.
At this point I can upload photos and these are published.
F2C webmaster Accepted Answer Pending Moderation
Hi Marco,

In this order:
1) So after the migration you installed Form2Content 6.16? (latest version)?
2) Did you check your fields settings because of possible changes and extra options after the migration?
3) Did you refresh your articles? (because of new options)
4) Did you try create a new article? Is that working?
5) Can you chdck the output (ie the created html) of teh article via the Joomla article manager. Maybe it's a matter of URL change in the relative output. (i.e. add or remove /images/)

Regards,
Patrick
Please read the F2C documentation before asking questions! Thank you if you've done so ;)
Marco Accepted Answer Pending Moderation
ok sorry
Form2Content Pro version 6.15.0
Joomla 3.5.1.
I have the demo content installed

I did not mention joomla 2.5 to 3.5.1 and I had the version of Form2Content Pro and it worked perfectly.
I updated joomla, bought the Form2Content Pro version for joomla 3.x.x. and it does not work anymore.

Grazie
F2C webmaster Accepted Answer Pending Moderation
if you like us to help....

1) Add versions
2) describe what you are trying to do
3) have you got the demo content installed?

I like to read your mind but I can't, so please help me understand with information ..... and capitals and emoticons won't help solve it faster ;)
Please read the F2C documentation before asking questions! Thank you if you've done so ;)
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.